Korpo Sea Jazz 2017

Päivät pitenee!

Korpo Sea Jazz 2017 ohjelma alkaa olla paketissa. Mikko Gunu Karjalainen sovittelee palapelinsä viimeisiä paloja. Olemme tavanneet muutaman kerran syksyn aikana, pääosin olemme kuitenkin asioitu sähköpostitse ja puhelimitse. Helmikuun aikana voimme julkaista ohjelman kotisivuillamme. Olemme vakuuttuneet, että tulette olemaan yhtä ihastuneita ohjelmaan kuin Mikko ja minä. Odottelen jo, että pääsen vahvistamaan lipputilauksenne.

Kohdassa Galleria löytyy kuvia myös vuodelta 2016. Ihaile ja muistele viime kesän hienoja konsertteja!

Hyvää Uutta Alkanutta Vuotta! Bosse Mellberg

http://korpojazz.fi

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square