Mondon valinnat

Saariston Rengastie

Vuoden kotimaankohteessa voi kiertää maamme kauneimpia seutuja.

Miksi juuri nyt? Saariston Rengastie on kotimaan matkailun klassikko, joka jokaisen kannattaisi kokea kerran elämässä. 250 kilometrin mittainen reitti vie Turusta Paraisille, Nauvoon, Korppooseen, Houtskariin, Iniöön, Kustaviin ja Naantaliin. Matkalla on 12 siltaa ja yhdeksän lauttamatkaa. Kierroksen tekee autolla päivässäkin, mutta paljon mukavampaa on yöpyä mökeissä ja majataloissa matkan varrella. Yksi vaihtoehto on lähteä liikkeelle pyörällä.

Parasta on tietenkin saaristolaistunnelma: pikkusatamat, punaiset tuvat, kalliorannat, erinomaiset kalaruuat ja söpöt kahvilat. Suomen juhlavuoden kunniaksi paikallis­museoissa nostetaan esiin saariston tarinoita itsenäistymisen ajalta.

Mondon koko lista

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square