Mitä vapaus merkitsee?

Koe Saariston Rengastien vapaus! Rengastie on reilun parinsadan kilometrin roadtrip merelliseen Turun saaristoon. Rengastien voi kiertää tänä vuonna kokonaan 25.5-27.8.2017, kun m/s Antonia aloittaa liikennöinnin Houtskärista Iniöön - se on ainoa lauttamatka, jota ei ajeta talvella. Saariston Rengastie sisältää tietä ajettavaksi, sykähdyttäviä pysähdyspaikkoja ja lauttoja yli meren. Voit kiertää sen autolla, fillarilla, moottoripyörällä tai jopa kävellen. Korppoo on summittain puolivälissä retkeä, joten se on mainio paikka pysähtyä, tutkia hieman enemmän saarta ja jäädä yöksi (suosittelen DAG-15 majataloa - se on omani ja samassa talossa on myös Simpun herkkukahvila ja Amalias Hem-lifestylepuoti) Terkuin,

Anne Teijula / DAG-15 majatalo

Korppoontie 2

21710 Korppoo

0400557601 tai 0458095000

dagfemton@gmail.com (voit myös yksinkertaisesti vastata tähän viestiin)

www.dag15.com

www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square