Kuka lähtee ulkomaille kesällä?

May 1, 2017

En tiedä, miksi kukaan suomalainen lähtisi juuri kesällä ulkomaille - olemmehan odottaneet tuota jokaiselle rakasta Suomen kesää kaikkine hyvine ja huonoine puolineen viimeiset 9 kuukautta!

Nainen ja mies saa samassa ajassa aikaan uuden ihmisen, me suomalaiset kasvatamme kunnollisen karvoituksen ja kiihkeän unelman auringosta, lämmöstä ja vapaudesta. Ja vaikka kesä ei niin kaunis olisikaan, se on omamme - upein kesä, mitä maailma päällään kantaa!

Mieti, aurinko ei laske lainkaan. Mieti: loma, vapaus ja vihreys! Mieti, että voi grillata ja ottaa jonkun tuopillisen saunan päälle, pyyhe ympärillä iho höyryten. Mieti roadtrippiä vaikkapa saaristoon - meren tuoksua, auringon kimallusta ja tuulen tuiverrusta hiuksissasi.

Jos kaikesta huolimatta olet menettänyt luoton Suomen kesään, hyviä ulkomaan kohteita voisi olla vaikkapa Saksa edullisine tuliaisineen, makkaroineen ja helpolla yhteydellä Finnlinesilla. Tai Viro on kuulemma kaunis, kartanoita ja maukkaita ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Ja voihan niihin mennä sitten kun kotimaassa vihmoo? Hyviä ideoita matkailuun: Mondon valinnat

 

 

Kesää odottelevin terveisin, 

Anne Teijula / DAG-15 majatalo
Korppoontie 2
21710 Korppoo
0400557601
dagfemton@gmail.com
www.dag15.com
www.visitkorppoo.com

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts