Kuka lähtee ulkomaille kesällä?

En tiedä, miksi kukaan suomalainen lähtisi juuri kesällä ulkomaille - olemmehan odottaneet tuota jokaiselle rakasta Suomen kesää kaikkine hyvine ja huonoine puolineen viimeiset 9 kuukautta!

Nainen ja mies saa samassa ajassa aikaan uuden ihmisen, me suomalaiset kasvatamme kunnollisen karvoituksen ja kiihkeän unelman auringosta, lämmöstä ja vapaudesta. Ja vaikka kesä ei niin kaunis olisikaan, se on omamme - upein kesä, mitä maailma päällään kantaa!

Mieti, aurinko ei laske lainkaan. Mieti: loma, vapaus ja vihreys! Mieti, että voi grillata ja ottaa jonkun tuopillisen saunan päälle, pyyhe ympärillä iho höyryten. Mieti roadtrippiä vaikkapa saaristoon - meren tuoksua, auringon kimallusta ja tuulen tuiverrusta hiuksissasi.

Jos kaikesta huolimatta olet menettänyt luoton Suomen kesään, hyviä ulkomaan kohteita voisi olla vaikkapa Saksa edullisine tuliaisineen, makkaroineen ja helpolla yhteydellä Finnlinesilla. Tai Viro on kuulemma kaunis, kartanoita ja maukkaita ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Ja voihan niihin mennä sitten kun kotimaassa vihmoo? Hyviä ideoita matkailuun: Mondon valinnat

Kesää odottelevin terveisin, Anne Teijula / DAG-15 majatalo Korppoontie 2 21710 Korppoo 0400557601 dagfemton@gmail.com www.dag15.com www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square