Ymmärrä enemmän, näe enemmän!

Moni ajaa halki saariston, suorittaen. Ole sinä se, joka ymmärtää enemmän. Ole se, joka löysi saariston juonen, joka ehtii nauttia herkullisista kahviloista, ravintoloiden lähiruuasta ja ostosmahdollisuuksista sekä pysähtyi huomaamaan ja kokemaan, joka tietää mitä näki. Koko saaristo on kuin luotu rauhalliseen lomaan, avaten silmät kauneudelle ja luonnolle. Lempeä matkailu tarkoittaa oman ajan ja tilan arvostamista, ympäristön arvostamista ja rauhallista etenemistä. Ryntäillessä läpi teiden, säntäillen lautoille ja kiiruhtaen eteenpäin jää paljosta paitsi. Hyvä vinkki on ottaa yksi päivä enemmän aikaa kuin ajattelit. Koska saaristossa on rajallisesti majoituspaikkoja, varaa yöpaikat ennen lähtöä valmiiksi, suosittelen omaa DAG-15 majataloani Korppoon keskustassa (katso nettisivu, soita minulle tai laita sähköpostia). Toinen hyvä vinkki on lähteä kiertämään Saariston Rengastietä ns. vastapäivään (Kustavi-Iniö-Houtskar-Korppoo-Nauvo-Parainen), jotta harvimmin kulkeva lauttayhteys ei aiheuta turhaa kiirettä Terkuin,

Anne Teijula / DAG-15 majatalo

Korppoontie 2

21710 Korppoo

0400557601 tai 0458095000

dagfemton@gmail.com

www.dag15.com

www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square