Ålandstrafiken kuljettaa mukavasti Ahvenanmaalle ja takaisin.

Ahvenanmaa on kuin tehty onnistunutta viikonloppureissua varten. Ahvenanmaan virkistävä ja inspiroiva saaristoluonto, erilaiset ulko- ja sisäaktiviteetit ja makuelämykset odottavat sekä pieniä että suuria lomalaisia. Liikenne Ahvenanmaan saaristossa on jaettu neljään linjaan. Linjat yhdistävät Ahvenanmaan kuusi saaristokuntaa Manner-Ahvenanmaahan ja Manner-Suomeen. Eteläisen linjan lähtösatamat sijaitsevat Långnäsissä, Lumparlandissa ja Galtbyssä, Korppoossa. Lautta kulkee Överön, Sottungan, Husön, Kyrkogårdsön ja Kökarin kautta. Moni seikkailee Kökariin ja takaisin. Vinkki: ota huone mennessä ja/tai tullessa Korppoosta, jolloin vältät pitkät ajomatkat ja pääset levänneenä jatkamaan. Suosittelen toki omaani, majatalo DAG-15a, joka itse asiassa on lähinnä Galtbyn satamaa, noin 3 km päässä. KÖKAR =Ahvenanmaan eteläisin kunta, jossa on noin 250 asukasta. Noin 2,5 tunnin lauttamatka Långnäsistä Manner-Ahvenanmaalta ja Galtbystä, Turunmaan saaristosta. Pronssikauden asuinpaikka, kirkko vuodelta 1784 ja fransiskaanluostarin kellari, jossa on esillä arkeologisia löytöjä keskiajalta. Upea kohde melontaan ja hyljesafareihin ja opastettuja veneretkiä Källskärin saarelle päivittäin keskikesällä. Lisätietoa löydät mm. Visit Åland ja Ålandstrafiken

Anne Teijula / DAG-15 majatalo

Korppoontie 2

21710 Korppoo

0400557601 tai 0458095000

dagfemton@gmail.com

www.dag15.com

www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square