Suomen Muut Matkakohteet

Kiehtova ja erikoinen Suomi! Mitä tässä omassa maassamme on näkemisen ja kokemisen arvoista? Missä kaikki jännittävä, eksoottinen ja innostava luuraa? (alla myös sisäpiirin tarjous, lue loppuun saakka) Lyhyt tutkielma: Helsinki on museoiden ja ravintoloiden luvattu maa, tärkeimmät kohteet: Suomenlinna ja Senaatintori. Muista myös se Sibeliusmonumentti. Turusta Viipuriin kulkeva Kuninkaantie, jonka varrella on Porvoo, Tammisaari, Fiskars ja Raasepori. Turku, Turun saaristo ja mm. Naantali - parasta ja paljon! Tampere ja sen ympäristö, Pirkanmaa. Satakunnassa vanhaa tunnelmaa huokuvat Rauma, Pori ja Eura. Suuri ja mahtava Pohjanmaa huvipuistoineen ja puutalokaupunkeineen. Keski-Suomen puukirkko ja metsäiset jutut. Hamina, Kotka ja Kouvola - kiinnostavaa. Ja mielettömien maisemien Koli ja Saimaa. Savonlinnan Olavinlinna ja oopperajuhlat. Kainuu ja se oikea Karhunkierros. Kemi ja Tornio. Lue noista kaikista lisää tästä! Suomi on toisinsanoen TÄYNNÄ kaikkea ihmeellistä, upeaa, outoa ja ihmeteltävää - menemistä, tekemistä, kuulemista ja haistamista. Pääasia on, että lähtee oman kunnan ja elinpiirin ulkopuolelle, antaa Suomineidon näyttää närhen munat! Minä tiedän jotain saaristosta ja paljon Korppoosta - ja jaan sen www.visitkorppoo.com sivuilla ja pidän DAG-15 majataloa Korppoon keskustassa. Tervetuloa tutustumaan! Lisäherkku vain Korppoo-oppaan tilanneille: Majatalossani on juuri nyt alkukesän äkkilähtötarjous 1.-18.6. Koodilla akkilahto2017 saat varausjärjestelmässä 1.-18.6. huoneen talvihinnalla! Varaa tästä: https://www.dag15.com/bed-breakfast tai soita/lähetä sähköpostia. Eli kympin halvemmalla: 70€/2-hengen huone yöksi. Vain uusiin varauksiin ja vain tällä koodilla. Terkuin, Anne Teijula / DAG-15 majatalo Korppoontie 2 21710 Korppoo 0400557601 tai 0458095000 dagfemton@gmail.com www.dag15.com www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square