Korppoo Sea Jazz on jazzia aidoimmillaan

Korpo Sea Jazz on huikea kattaus kärkinimiä ja aitoa jazzia. Joka vuosi tuo tapahtuma valtaa Korppoon ja lähisaaret jazzin sävelillä ja välittömällä tunnelmalla. Tänä vuonna jazzit järjestetään 26.-29.7.2017, esiintyjinä mm. Verneri Pohjola, Manuel Dunkel, Gunu Karjalainen, Pope Puolitaival, Jussi Lehtonen, Seppo Kantonen, Juho Kivivuori, Artturi Rönkä, Reiska Laine, Antti Lötjönen, Severi Pyysalo, Anni Elif, Jori Huhtala, Nina Mya, Henri Mäntylä, Selma Savolainen, Joonas Tuuri, Jussi Fredriksson, Luumu Kaikkonen, Matias Långbacka, Alarik Repo, Timo Lassy. Klassisesti jazzien ajankohta on aina ollut aurinkoinen ja kuuma, aivan kuin esitysten tasokin. Lähde päiväretkelle tai koko viikonlopuksi kuuntelemaan mitä tahansa tai kaikkia konsertteja! Korpo Sea Jazz järjestää myös useampia ilmaiskonsertteja mm. Korppoon keskustassa. Ohjelma ja liput löytyvät korpojazz.fi-sivustolta. Heinäkuu on hektisintä aikaa saaristossa muutenkin ja majoituskapasiteetti on lujilla, joten varaa huone jo viime vuonna… tai kysele niiden perään nyt heti.

Anne Teijula / DAG-15 majatalo

Korppoontie 2

21710 Korppoo

0400557601 tai 0458095000

dagfemton@gmail.com

www.dag15.com

www.visitkorppoo.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square